Reiki-kurssit Reikihoito Päivän ajatus Enkelin viesti Energiasivu Chakrat Jooga
Reiki& minä Hoidot Reikimetodeja Rakkaudesta Muita hoitoja Yhdessä! Historiasta Kirjallisuus
Linkit Ota yhteyttä! Naurujooga Magnified healing

 

 
 

Magnified Healing®                                                                            

Tämä hoitomuoto otettiin käyttöön maapallolla 1983. Aikaisemmin tätä metodia käyttivät vain Korotetut Mestarit korkeimmissa ulottuvuuksissa Jumalallisen säädöksen alaisina.

1992 Kwan Yin uudelleenesitti sen laajennetussa muodossaan maailmaan Rev. Gisele Kingin ja Rev. Kathryn Andersonin (Florida, USA) kautta.  Hän kertoo meille olevansa Jumalan ja Hierarkian puhemies sen tuomiseksi ihmiskunnalle tänä aikana.

Jumalan Universumin Kaikista Korkeimman Magnified Healing® on Kwan Yinin valitsema nimi tälle metodille. Kwan Yin painottaa, ettei tämä hoitomuoto ole alun perin häneltä, vaan se on lahja Jumalalta.  Tämä hoito yhdistää meidät Lähteeseen, Jumalaan Universumin Kaikista Korkeimpaan. Se aktivoi ja laajentaa Kolminkertaista Liekkiä sydämessämme; Jumalallista Rakkautta, Jumalallista Viisautta ja Jumalallista Voimaa.  Se kirkastaa karmamme, aktivoi kaikki DNA- nauhat ja muuttaa koko olemuksemme Puhtaaksi Valoksi, astumalla kohti korotusta.

Magnified Healing® sisältää myös:
-Henkisten keskuksien virittäminen ja Valokanavien kirkastaminen,
-Käsien energioiden lisääminen,
-Hermoston herkistäminen, herättäminen, uusiminen ja yhdistäminen,
-Kehon skannaus/hoitaminen, selkärangan kalsiumin stimuloiminen ja chakrojen tasapainottaminen.

Magnified Healing® käytetään itsemme ja muiden parantamiseen, henkilökohtaisesti tai kaukohoitona. Kwan Yin tulee tekemään varsinaisen vihkimyksen.  Hän sanookin, että itse asiassa koko kurssi on vihkiminen. Kwan Yin pyytää, että kaikki jotka ottavat osaa tähän kurssiin, pitäisivät mielensä, sydämensä ja aikomuksensa puhtaina.

Nyt on yli 55.000 Magnified Healing® vihittyä 79 maassa ja nyt vihdoinkin Suomessa!!

Kurssi on kaksipäiväinen.
Kurssiin sisältyy manuaali, todistus ja Magnified Healing® Uute.

Katso lisätietoja Magnified Healing® virallisilta sivuilta: www.magnifiedhealing.com
Tiedustele seuraavia kursseja sähköpostilla:
tainamaarit@gmail.com 


Magnified Healing

Helsinki

Oulu22.3. - 23.3.2014

11.1. - 12.1.2014


180 €
ruokailut sisältyvät hintaan
Ilmoittaudu kurssille
Magnified Healing
3. vaihe
Valoparantaminen
Oulu

Helsinki
28.6. - 29.6.2014

4.10. - 5.10.2014

280 €
ruokailut sisältyvät hintaan
Ilmoittaudu kurssilleKolmas Vaihe – 'Valoparantamisen ' Harjoittajan Kurssi               logo


Pyhän Hengen inspiroimana ja Mestari Lady Kwan Yinin ohjauksella, meille on annettu pääsy Arkkienkeli Melchizedekin viisauteen.
Meille on esitetty laajennettu lähestyminen parantamiseen ja kokonaisuuteen. Tämä on edistynyt parantamis -menetelmä, jonka on antanut meille Lord Arkkienkeli Melchizedek, jossa kaikki 1. Vaiheen Magnified Healing energiat ovat laajennettu, vahvistettu ja nostettu korkeammalle värähtelylle, kosmiselle tasolle. `Valoparantaminen' Harjoittajan kurssi esitetään helpottaakseen fyysisen kehon ja kaikkien hienojakoisten kehojen uudelleenohjelmoimiseksi henkiseksi Valokehoksi. Se on ehdollistamattoman rakkauden ilmaisu Jumalalta Kaikkein Korkeimmalta.

"Melchizedek vastaanottaa Valosi ja antaa sinulle `Valotietoisuuden`luoden henkisen Valokehosi. (Keys of Enoch® 319:24, by Dr. J.J. Hurtak).

Nostamalla Magnified Healing energiavärähtelyä, tutustumalla Elohimien Seitsenkertaiseen Tuleen sekä Kosmisen Violetti Tulen Valon aktivoiminen uudelleen luo Lasersäteet, jotka muodostavat pyhän geometrian, joita käytämme tässä parantamisprosessissa.
Tämä Melchizedek opetus antaa meille kykyjä ja välineitä muodostaen kaksi intensiivistä laser Valoa: DNA/RNA on myös tuotu täyteen ja täydelliseen aktivointiin ja se on uudelleenkoodattu mahdollistaen kehon tulemisen lopulta Valokehoksi. "Valo" prosessia voidaan käyttää itseemme ja muihin, paikanpäällä tai etänä, elisiirrot, maapallon parantaminen, geneettiset ja tarttuvat sairaudet (mukaan lukien menneet ja tulevat sukupolvet). Kurssilla koetaan pyhä Vihkimys.

Kurssilta saa myös manuaalin ja todistuksen. Tämä parantamis modaliteetti esitetään vain niille, jotka ovat harjoittaneet Magnified Healingia hellittämättömästi, rehellisesti ja ehdollistuneessa rakkaudessa. Magnified Healing 'Valoparantaminen' on edistynyt harjoittajan väline.
Edellytyksenä on, että 1. Vaiheen Magnified Healing kurssi on suoritettu vähintään 4 kuukautta ennen 3. Vaiheen kurssia ja tehdä Magnified Healing  harjoituksia 11 peräkkäisenä päivänä valmistautuen tähän kurssiin. Voit tehdä näitä tekniikoita itsellesi ja muille, muttet ole oikeutettu opettamaan sitä. Kurssi on kaksi täyttä päivää.

Tutustu myös Magnified Healing ® virallisille sivuille:
www.magnifiedhealing.com

Tiedustele seuraavia kurssejani sähköpostilla: tainamaarit@gmail.com

Huom. muista päivittää selaimesi avoin sivu (refresh-painikeella F5), että näet viimeisimmät kurssitiedot selaimellasi.

Rakkain terveisin
Tainamaarit

 

 

Tainamaarit 2012