Foorumi Reiki-kurssit Reikihoito Päivän ajatus Enkelin viesti Energiasivu Chakrat Jooga
Reiki& minä Hoidot Reikimetodeja Rakkaudesta Muita hoitoja Yhdessä! Historiasta Kirjallisuus
Linkit Ota yhteyttä! Naurujooga Magnified healing

CHAKRAT

SOLAR PLEXUS -CHAKRA

kolmas chakra

 

väri: keltainen
tehtävä: voiman ilmaisemisen ja tunteiden esiintuomisen keskus.Tämän chakran avulla havaitsemme myös suoraan muiden ihmisten värähtelyjä. Solar plexuksen kautta otamme energiaa auringosta.

Solar Plexus-chakra sijaitsee aivan navan yläpuolella.Se on yhteydessä ihoon, ruoansulatukseen, vatsaan, haimaan ja maksaan.Se yhdistetään älyyn, logiikkaan ja henkilökohtaisiin saavutuksiin sekä pelkäämättömään, rohkeaan ja avoimeen kommunikointiin.
Tämä chakra on yhteydessä egoon ja tunteisiin, siten se reagoi ajatuksiin jotka sisältävät huolia, hermostuneisuutta ja pelkoa. Suurella osalla meistä Solar Plexus-chakra menee jatkuvasti epätasapainoon tunteiden sekamelskan vuoksi. Kun Solar-Plexus chakra on tasapainossa arvostamme itseämme ja muita, luotamme itseemme, olemme ulospäin suuntautuneita, hyväntuulisia, rentoutuneita, spontaaneja, esteettömiä, nautimme fyysisistä aktiviteeteista, hyvästä ruoasta, osoitamme tunteikasta lämpöä, olemme terveitä, rohkeita ja pystymme suuriin tekoihin. Liiallinen energia tässä chakrassa (chakra pyörii liian nopeasti) voi tehdä meistä ylikriittisiä, työnarkomaaneja, liiallisen täydellisyyden tavoittelijoita ja saada aikaan liioiteltuja tuntemuksia omista voimistamme. Liian vähän energiaa tässä chakrassa (chakra pyörii liian hitaasti) voi aiheuttaa masentuneisuutta, epävarmuutta, yksinolemisen pelkoa sekä fyysisesti mm. lihasten jäykkyyttä, vatsa- ja ruoansulatusvaivoja, alavatsan kipuja, maksaongelmia sekä heikkoa yleistä elinvoimaisuutta.

Sola Plexus -chakran symboli

 

takaisin chakrat -pääsivulle

Kruunuchakra Kolmas Silmä -chakra Kurkkuchakra Sydänchakra Solar Plexus -chakra Sakraalichakra Juurichakra

 

 

 

 

 

 

Tainamaarit 2004