Foorumi Reiki-kurssit Reikihoito Päivän ajatus Enkelin viesti Energiasivu Chakrat Jooga
Reiki& minä Hoidot Reikimetodeja Rakkaudesta Muita hoitoja Yhdessä! Historiasta Kirjallisuus
Linkit Ota yhteyttä! Naurujooga Magnified healing

Jooga

Chakrojen stimulointi joogan avulla

Sakraalichakra

 

 

Nämä harjoitukset vaikuttavat suoraan Sakraalichakraan. Fyysisesti nämä työskentelevät reisien takaosan lihaksissa. On tärkeää, että kumarrut lantiosta etkä selkärankaa taivuttamalla. Vartalon asento on tärkeämpi kuin se kuinka pikälle taivut. Varmista että tasapainosi jakautuu tasaisesti kummallekin jalalle. Ollessasi asennoissa hengitä normaalisti keskittyen Sakraalichakraan. Jokaisen sisäänhengityksen aikana visualisoi oranssin valon loistavan tästä chakrasta vahvistaen sitä.
Visualisoi niin kauan kuin pystyt olemaan asennossa.


Varoitus: Älä harjoita näitä liikkeitä jos käsit iskiaksesta.

 

Harjoitus 1

1. Aloita seisomalla jalat yhdessä ja selkä suorana.
2. Uloshengittäessä taivuta vartaloasi lantiosta eteenpäin, pitäen selkäsi suorana ja koukistamatta jalkojasi.
3. Yritä ottaa käsilläsi kiinni isoista varpaista.
4. Hengitä sisään. Uloshengityksen aikana jatka vartalosi taivuttamista alemmaksi kohti jalkoja. Aseta kämmenesi jalkojen viereen lattialle.

Fyysisiä vaikutuksia:

Tämä harjoitus helpottaa ummetusta ja auttaa huonoon ruoansulatukseen. Se lis ää lihasnotkeutta ja stimuloi selkärangan hermostoa. Se auttaa myös seksiin liittyvissä vaivoissa ja lisää aivojen verenkiertoa.

 

Harjoitus 2

1. Istu lattialla jalat suorina.
2. Taivuta oikea jalkasi ja aseta oikea jalkapohjasi vasenta reittä vasten oikea polvi maassa. Jos et voi koskettaa lattiaa oikealla polvellasi laita tyyny tai huopa polvesi alle.
3. Sisäänhengittäessä suorista selkäsi ja käsivartesi pitäen vasemmasta jalkaterästä kiinni. Jos et ylety jalkaterään laita vyö sen ympäri pitäen kiinni vyön molemmista päistä.
4. Uloshengittäessä kallistu selkä suorana kohti vasenta jalkaa, koukistamatta polvia.
5. Seuraavan sisäänhengityksen aikana nosta vartalosi takaisin istuma-asentoon. Toista liikesarja alusta taivuttamalla nyt vasenta jalkaasi. Älä unohda oranssin värin visualisoimista sakraalichakrassa.

Fyysisiä vaikutuksia:

Tämä harjoitus auttaa ummetukseen ja huonoon ruoansulatukseen.

 

Harjoitus 3

1. Istu lattialla jalat suorina ja yhdessä.
2. Sisäänhengityksen aikana suorista selkäsi ja vie kätesi jalkateriin. Jos et pysty koskettamaan jalkateriäsi, työskentele vyön kanssa kuten edellisessä asennossa.
3. Selkä suorana ja koukistamatta polviasi kallistu kohti jalkojasi kunnes olet niiden päällä. Ole tässä asennossa samalla visualisoiden oranssia valoa. Kun olet valmis hengitä sisään ja palaa istuma-asentoon.

Fyysisiä vaikutuksia:

Tämä harjoitus auttaa vatsan alueen kiinteyttämisessä. Vatsalihasten lisäksi se vahvistaa myös tämän alueen sisäelimiä sekä aktivoi munuaisia, maksaa, pernaa ja lisämunuaisia.

 

 

 

takaisin jooga -pääsivulle

 

Kruunuchakra Kolmas Silmä -chakra Kurkkuchakra Sydänchakra Solar Plexus -chakra Sakraalichakra Juurichakra

 

 

 

 

 

 

Tainamaarit 2004