Reiki-kurssit Reikihoito Päivän ajatus Enkelin viesti Energiasivu Chakrat Jooga
Reiki& minä Hoidot Reikimetodeja Rakkaudesta Muita hoitoja Yhdessä! Historiasta Kirjallisuus
Linkit Ota yhteyttä! Naurujooga Magnified healing

 

Muista hoitotavoista

ajatuksiani ja kokemuksiani

 

Aloitin luontaishoitojen opiskelun ja harjoittamisen yli 10 vuotta sitten. Asuin silloin vielä Suomessa, ja kiinnostuin vyöhyketerapiasta. Opettelin sitä Medika Novan kursseilla, ja valmistuttuani aloitin heti päivittäisen hoitojen tekemisen. Opiskelin myös itse aromaterapiaa ja käytin usein sitä lisänä esim. hartioiden hieronnassa, joskus vain rentoutumisen ja musiikin merkeissä. Olin alkanut yhä voimakkaammin uskoa että monen sairauden ja vaivan alkusyy on meissä itsessämme; epätasapaino, negatiivinen energia. Osaamatta vielä nimetä näitä mahdollisia syitä tarkemmin aloin kuitenkin vakuuttua siitä että kehon ja mielen omat voimavarat pystyvät parantamaan monia vaivoja ja sairauksia jos ne vain saadaan täysitehoisesti käyttöön. Myöhemmin sain monia tilaisuuksia tutkia ja opetella lisää siitä miten keho ja mieli yhdessä toimivat, ja miten sekä terveyden ylläpitäminen että sairauksien ja vaivojen hoitaminen vaihtoehtoisilla metodeilla koululääketieteen lisäksi tai sen sijaan on tullut maailmalla yleisesti hyväksytyksi, tunnustetuksi toiminnaksi. useissa maissa monia vaihtoehtohoitoja on jo ennakkoluulottomasti liitettykin osaksi yleistä valtion ylläpitämää terveydenhoitojärjestelmää.

Koti-Suomesta lähdettyäni aloin etsiä sopivia hoitomuotoja ja opettajia kehittääkseni terapeuttisia taitojani.
Opiskelin auran olemusta ja merkitystä sekä kehitin kykyäni sen näkemiseen. Kiinnostuin myös kristalliterapiasta jota nykyisin teen varsin säännöllisesti hoidettavilleni. Aloitettuani joogaharjoitukset tuli mukaan Tai-Chi ja meditointi, sekä pidemmälle ehdittyäni erikseen Tantra-jooga. Joogaopettajani on hyvin tunnettu shamanistisista taidoistaan, joten tämä alue on myös yksi opiskeluaiheistani. Minulle hyvin tärkeä hoitomuoto on Magnified Healing® jota alan opettaa myös suomeksi saatuani materiaalin käännöstyön loppuun. Feng-Shui on yksi niistä asioista joita olen opiskellut itsekseni, kuten myös kommunikointi enkelien kanssa, johon sain alkusysäyksen ja opastuksen Irlannissa tunnetulta parantajalta ja ennustajalta. Matkoillani olen käynyt monissa maissa, lähellä ja kaukana, ja aina on ollut yhtä kiintoisaa nähdä eri kulttuureissa tämä yksi yhteinen piirre: luonnonparantajat. Olen tavannut hyvin mielenkiintoisia ihmisiä, parantajia ja opettajia, ja heiltä olen saanut paljon kokemukseen perustuvaa tietoa eri hoitojen vaikutuksista ja käyttötavoista. Olen myös oppinut miten tärkeää on se että hoidan omaa terveyttäni ja pyrin jatkuvasti kasvamaan henkisesti, säilyttämään kiinnostukseni uusiin asioihin. Toivon että myös sinä saat näistä sivuista virikkeitä ja innostusta omalle henkisen kasvun tiellesi.

Tällä sivulla mainituista asioista tulen ajan kanssa tekemään omia sivuja joissa kerron niistä tarkemmin. Jos haluat kysyä jotakin niihin liittyvää jo aikaisemmin voit tehdä sen lähettämällä minulle postia tästä.

 

 

 

Tainamaarit 2009