Reiki-kurssit Reikihoito Päivän ajatus Enkelin viesti Energiasivu Chakrat Jooga
Reiki& minä Hoidot Reikimetodeja Rakkaudesta Muita hoitoja Yhdessä! Historiasta Kirjallisuus
Linkit Ota yhteyttä! Naurujooga Magnified healing

Reiki ja minä

 

Voisi sanoa että tutustuin Reikiin sattumalta. Jos uskoo sattumiin. Minä uskon että suurimmalla osalla niistä asioista joita meille tapahtuu, on jokin tarkoitus. Emme vain aina huomaa tarttua tilaisuuteen, tai joskus saattaa tuntua turvallisemmalta pitäytyä vanhassa ja totutussa, vaikkei aina olisikaan tyytyväinen.
Tunsin jo hyvin nuorena kiinnostusta siihen miten hoitaa terveyttä luonnonmenetelmin, ja kun kuulin luonnonmukaisista ja vaihtoehtoisista tavoista parantaa myös sairauksia ja vaivoja, mielenkiintoni vain kasvoi. Kun kauan sitten lähdin koti-Suomesta, tunsin jo vahvasti että haluan oppia mahdollisimman paljon voidakseni auttaa muitakin heidän ongelmissaan ja sairauksissaan, minusta tuntui että se olisi sitä mitä haluan tehdä, tehtäväni ja tarkoitukseni.

Tätä minulle myöhemmin vakuuttivat myös useat ystäväni, opettajani ja tapaamani selvänäkijät monissa maissa. Aloin tutkia ravinnon ja paaston vaikutuksia, joogaa, meditaatiota, auran merkitystä ja näkemistä, asioita joihin intuitio ja "sattumat" minut tutustuttivat, niistä kerron lisää muita hoitotapoja -sivulla. Reikistä tiesin jo hiukan kun tapasin kotikylässäni Reikiopettajan joka sai minut kiinnostumaan tästä turvallisesta, positiivisesta ja toimivasta hoitomuodosta. Hänen kohta muutettuaan muualle aloin etsiä itselleni henkilökohtaista opettajaa, ja löysinkin sellaisen:
Gwendoline McGowan Dublinista, Irlannista, on opastanut minut alkeista pitäen Reiki-masteriksi, ja on edelleen hyvä ystäväni ja tarpeen tullen tukijani tällä tiellä, jota tulen kulkemaan lopun elämääni. Eräs Reikin monista viisaista periaatteista on, että emme koskaan tule lopullisesti valmiiksi. Aina voimme kehittyä, kasvaa henkisesti, löytää yhä uusia yllättäviä asioita tästä maailmasta ja omasta itsestämme. Tunnen olevani nyt oikealla tiellä.
Reiki on yksi niistä asioista jotka tekevät elämäni positiivisemmaksi ja antavat sille merkitystä. Teen sitä nykyisin jo päivittäin, myös itselleni voimistaakseni energian virtausta ja ollakseni mahdollisimman puhdas energiakanava. Uskon että Reiki vie minua eteenpäin polullani kohti valaistumista korottamalla tietoisuuteni tasoa ja auttamalla minua paremmin ymmärtämään itsessäni piileviä mahdollisuuksia. Reiki ei myöskään ole uskonto, se toimii riippumatta elämänkatsomuksesta. Pyytäessäni rakkaita enkeleitäni auttamaan jokaisen hoitosession alussa toteutan omaa elämänkäsitystäni, samalla kunnioittaen myös hoidettavani vakaumusta.
Olen myös hyvin kiinnostunut ajatuksesta tehdä kaukohoitosessioita yhdessä useamman Reikin harjoittajan kanssa, määrittelemättä mitään erityistä kohdetta, tarkoituksena koko tämän kotimme, maapallon, hyvinvoinnin lisääminen. 

 

 

Tainamaarit 2011