Reiki-kurssit Reikihoito Päivän ajatus Enkelin viesti Energiasivu Chakrat Jooga
Reiki& minä Hoidot Reikimetodeja Rakkaudesta Muita hoitoja Yhdessä! Historiasta Kirjallisuus
Linkit Ota yhteyttä! Naurujooga Magnified healing

 

Violet Flame Reiki

 

Violetti Liekki on jumalallisen rakkauden aktiviteetti joka kuluttaa tai muuntaa kaiken mikä on vähemmän kuin täydellistä. Violetti Liekin säännöllinen käyttö muuntaa värähtely- eli tietoisuuden tasoasi ja tuo muuntumisen. Voit kutsua Violettia Liekkiä toimimaan itsessäsi ja ympärilläsi. Käyttämällä sitä alat tasapainottamaan elämäsi tilitystä, sovittamaan karmaasi vielä ollessasi fyysisessä kehossasi, muuntamalla epäsointuvat energiat tästä ja aikaisemmista elämistäsi.


Violetti Liekkiä voidaan verrata pyyhekumiin; Käyttäessään sitä riittävästi ihminen voi poistaa elämänvirraltaan kaiken mikä on kerääntynyt ja mikä ei ole Valoa. Se ei ole vain karman alas painamista tekemällä se ei-aktiiviseksi, vaan se muuntaa värähtelyn toiminnan sekä poistaa epäsointuiset ja väärät ominaisuudet niin etteivät ne ole enää olemassa.

_________________________________________

 

Tämä kurssi soveltuu parhaiten niille jotka ovat jo suorittaneet Reikin 2 -tason ja joille symbolien käyttö on tuttua. Ivy Moore kertoo sen synnystä omilla sivuillaan englanniksi. Olen huomannut Violet Flame Reikin symbolien lisäävän energiaani vahvasti, ja käytän niitä jatkuvasti. Violet Flame on minulle yksi Reikin monista variaatioista, joita käytän lisänä sekä hoidoissa että omissa meditaatioissani. Violet Flame Reiki sisältää yhteensä 40 symbolia neljällä eri tasolla, ja koska se edellyttää kokemusta Reikistä, symboleista ja kaukohoidosta, se voidaan myös kokonaisuudessaan opetella kauko-opiskeluna.

Kaikki neljä tasoa opiskellut saa Violet Flame Reiki Masterin todistuksen. Ne joilla on Reiki-Masterin nimitys jossain traditionaalisista reikin muodoista, voivat myös alkaa opettamaan ja tekemään virityksiä edelleen sekä antamaan todistuksia. Opiskelun olennaisin sisältö on uudet symbolit ja Master-tasolle edettäessä niiden harmonisointi edelleen. Violet Flame -kaukokurssin hinta on 25 €/taso tai 90 € kaikki neljä tasoa yhdessä.

 

ilmoittautuminen Violet Flame Reiki kaukokurssille

 

1-kurssi 2-kurssi 3-kurssi
kurssiaikataulu ja hinnasto
Muita kursseja:
Violet Flame Reiki-kaukokurssi

 

 

 

 

 

 

Tainamaarit 2008